Ammattitutkinnot

Yksinyrittäjäakatemia

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yksinyrittäjäakatemia

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Yrittäjille myyntiin lisää buustia

Yrittäjä! Kasvata liiketoimintaasi kehittämällä myyntiäsi. Myyntiin saadaan uutta buustia, kun yritystoiminnan perusta on ruodussa. Yksinyrittäjäakatemiassa sen teet – yhdessä asiantuntijoiden ohjauksessa. Edistät yrityksesi kasvua myös brändityön ja palvelumuotoilun keinoin.

Uudenmaan Yrittäjien ja Keudan toteuttamassa Yksinyrittäjäakatemiassa pääset yrittäjänä kehittämään liiketoimintaasi muiden yrittäjien kanssa samalla verkostoituen.

Kaipaako myynti buustia? Mietityttääkö tuotteistaminen tai palvelumuotoilu? Kuulostaako brändäys ja markkinointi kaukaiselta? Yksinyrittäjäakatemia tarjoaa yrittäjyyden ammattitutkinnon lisäksi parhaan tuen yritystoiminnan kehittämiseen asiantuntijoiden ja henkilökohtaisen mentorin ohjauksessa. Yritystoiminnan haasteet taklataan yhdessä konkreettisten työkalujen, alan kokeneiden ammattilaisten sekä yhteisön vertaistuen avulla.

Vuoden kestävän koulutuksen päätteeksi sinulla on kirkas toimintasuunnitelma kasvulle, selkeät tuotteet tai palvelukokonaisuudet, työkalut niiden myymiseen ja markkinointiin sekä mikä parasta, mahtavat verkostot alueen muista yrittäjistä. Yrittäjyys on usein yksinäistä touhua. Oman alueen yrittäjäverkostot tarjoavat vertaistuen lisäksi mahdollisuuksia yhteistyöhön sekä uusiin asiakkuussuhteisiin!

Yksinyrittäjäakatemiassa tähtikouluttajien lisäksi oma henkilökohtainen mentorisi sparrailee kanssasi aihealueista, joihin haluat erityisesti syventyä koulutuksen aikana.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit yksinyrittäjänä. Sinulla tulee olla toiminnassa oleva yritys ja Y-tunnus. Koulutus edellyttää siis työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Seuraava startti on keväällä 2024.

Maksaako tämä koulutus?

Opiskelijan tulee toimia yrittäjänä ja hänelle laaditaan yrittäjän oppisopimus, jolloin koulutus on maksutonta. Tarvitset opinnoissa oman kannettavaa tietokoneen tai älypuhelimen.

Miten haen?

Haku aukeaa lähempänä aloitusajankohtaa.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Koivisto Virpi

Opettaja

+358401745491

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Moisiola Kari

Opettaja

+358504093805

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yksinyrittäjäakatemia, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yksinyrittäjäakatemia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu