Sivuston käyttötapa: Mobiili

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole perustettiin vuonna 2010. Aeropole suunniteltiin puhtaalta pöydältä tuottamaan premium-tason lentokoulutusta alan huipputyökaluilla ja -menetelmillä – ja ennen kaikkea suurella sydämellä, rakkaudesta ilmailuun. Aeropole ei ole mikä tahansa lentokoulu. Se on Sinun lentokoulusi.

Aeropolella on tavoitteena tarjota sinulle erinomaista lentokoulutusta. Aeropole haluaa olla Suomen paras lentokoulu, ja lupaa tarjota sinulle ensiluokkaista laatua niin asiakaspalvelun, koulutuksen, lentokaluston kuin henkilöstön kokemuksenkin suhteen.

Diamond Cadet − liikennelentäjäkurssi mittatilauksena

Liikennelentäjän työ on tarkkuutta ja hermoja vaativaa, mutta koulutukseen päästäksesi tarvitset vain normaalin perusterveyden – sekä runsaasti innokkuutta ja tavoitteita tähdätä korkealle. Aeropolen ammattilentäjäkurssi on kattava. Aeropolen Diamond Cadet -liikennelentäjän opintolinja eli ab-initio ATPL-ohjelma on koulutuspaketti, joka mukautetaan juuri sinun tarpeisiisi ja edistymistahtiisi sopivaksi. Ammattitaitoiset lennonopettajat sekä huippumoderni kalusto takaavat koulutuksen, jossa sinua valmennetaan nykyaikaisten lentokoneiden lasiohjaamomittaristojen vaatimuksiin jo ensilennosta lähtien.

» Lue lisää liikennelentäjän opinnoista

Haluatko kokeilla lentämistä? Varaa aika simulaattorilla tutustumislennolle!

Aeropolessa sinulla on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan lentämistä simulaattorilla. Simulaattorissa pääset perehtymään lentämisen alkeisiin sekä ohjaamoympäristöön lennonopettajan kanssa. 

Kiinnostuitko lentäjäkoulutuksesta?

Lisätietoa Aeropolesta ja oppilaitoksen koulutusvaihtoehdoista saat jättämällä oppilaitokselle yhteydenottopyynnön. Saat lisätietoa ja vastauksen kysymyksiisi suoraan Aeropolelta. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää! Voit varata yhteydenottopyynnön kautta myös ajan simulaattorilennolle.


Videoesittely

Ryhdy lentäjäksi tänään. Aeropole opettaa sinut lentämään. Aeropole on kotimainen lentokoulu, joka kouluttaa sekä liikennelentäjiä että harrastelentäjiä Suomessa.

   

Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Kuljetus / Liikenne Paikkakunta
Liikennelentäjäkurssi ATPL | Ammattilentäjän opintolinja Useita (4)

Näytä kaikki

Opiskelijakokemuksia

Opiskelijakokemuksia Aeropolesta

Kokemuksia Aeropolessa opiskelusta

Lue lisää Aeropole Flight Training

Tutustu opiskelijakokemuksiin ja ota yhteyttä Aeropoleen!


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Aeropole Flight Training? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Aeropole Flight Training

Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.aeropole.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 2 arviointiin

Peter
(5)
Aloitin Aeropolen ammattilentäjän opintolinjalla alkuvuodesta 2014, samanaikaisesti varusmiespalvelukseen astuessani. Mahdollisuus teorioiden suorittamiseen etäopintoina siirtää oppilaalle paljon vastuuta omien opintojen etenemisestä ja niiden suorittamisesta hyvin tuloksin. Opiskelumuoto opettaa ja harjoittaa itsekuria ja määrätietoisuutta ko...
Näytä kokonaan
Paddy
(5)
Aloitin koulutuksen Aeropolella v 2013. Koulu tuntui selkeästi palvelualttiimmalta kuin muut vaihtoehdot. Lennonopettajat ovat erinomaisia, ja lennnonopettajien välinen laatu on myös tasaisen korkealuokkaista. Jokainen lentoharjoitus käydään läpi ennen lentoa, ja lennon jälkeen käydään läpi mitä tehtiin, missä onnistuttiin ja missä on parannetta...
Näytä kokonaan

Aeropole Flight Training sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Aeropole Flight Training täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Kokemuksia Aeropolessa opiskelusta
Aeropole Flight Training

Tutustu opiskelijakokemuksiin ja ota yhteyttä Aeropoleen!

Lue lisää