Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oulun Kosmetologikoulu

Oulun Kosmetologikoulu

Oulun Kosmetologikoulu on yksityinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, joka on toiminut Oulun keskustassa vuodesta 1959 lähtien. Oppilaitos kouluttaa kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan työelämävalmiuksiin eli koulutuksemme sisältää Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon ammatilliset pakolliset ja valinnaiset opinnot. Koulutus ei kuulu yhteisvalintaan, vaan kouluun haetaan suoraan esim. koulun nettisivuilla olevalla sähköisellä hakulomakkeella.

Oulun Kosmetologikoulu tarjoaa laadukasta ja motivoivaa kauneudenhoitoalan koulutusta, joka vaatii osaavan henkilöstön sekä alan uusimman teknologian tuotteet. Työn kautta hankittava ammattitaito on keskeinen opetusmenetelmä. Opiskelu on toiminnallista ja käytännönläheistä, sillä tieto-taitoa sovelletaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa koulun omassa hoitolassa.

Haluatko lisätietoa Oulun kosmetologikoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Oulun Kosmetologikoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Oulun kosmetologikoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammatilliset perustutkinnot
Kauneudenhoitoala Paikkakunta
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi Oulu

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Oulun Kosmetologikoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Oulun Kosmetologikoulu

Kirkkokatu 10 A
90100 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.oulunkosmetologikoulu.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Oulun Kosmetologikoulu täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Oulun Kosmetologikoulu ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.