Sivuston käyttötapa: Mobiili

»Point College somessa
 

Point College

Porvoo International College | Point College

Point College tarjoaa nuorille ja aikuisille liiketalouden ja luonnontieteiden sekä sosiaali- ja terveysalan opintoja suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Point College järjestää nuorille ja aikuisille suunnattua ammatillista koulutusta Porvoon keskustan tuntumassa Näsin kaupunginosassa osoitteessa Opistokuja 1 sekä Porvoon keskustassa WSOYTALOssa osoitteessa Mannerheiminkatu 20. Point College aloitti toimintansa vuoden 2012 alussa, jolloin Porvoon kauppaoppilaitos ja Porvoon terveydenhuolto-oppilaitos yhdistyivät. Oppilaitoksen ylläpitäjä on Oy Porvoo International College Ab.

Koulutusvaihtoehtoja nuorille ja aikuisille

Point College tarjoaa ammatillisia tutkintoja niin nuorille kuin aikuisille. Nuorille suunnattuun ammatilliseen peruskoulutukseen hakeudutaan yhteishaussa. Aikuisille suunnattuun koulutukseen on jatkuva haku. Tarkat hakuajat ja hakuohjeet löydät oppilaitoksen kotisivuilta. Ota yhteyttä, kun tarvitset neuvoja hakemiseen liittyvissä asioissa.

Ammatillinen perustutkinto antaa valmiudet jatko-opiskeluun esimerkiksi ammattikorkeakoulussa. Ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta voi suorittaa työuran eri vaiheissa. Ammatillisiin tutkintoihin sisältyy teoriaopintojen lisäksi työssäoppimisjaksoja käytännön työtehtävissä tavoitteiden mukaisissa työssäoppimispaikoissa.

Point College, Aikuiskoulutus

Aikuiskoulutus toimii Porvoon keskustassa WSOYTALOssa. Valittavana on merkonomin, datanomin ja lähihoitajan tutkinnot. Lisäksi Point College tarjoaa liiketalouteen, yrittäjyyteen, tietotekniikkaan ja sosiaali- ja terveysalaan liittyvää lisäkoulutusta. Tarjolla on esim. yrittäjän ammattitutkinto, taloushallinnon ammattitutkinto, myynnin ammattitutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto ja jalkojenhoitajan ammattitutkinto. Oppilaitos tarjoaa myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Aikuiskoulutuksessa tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimukset solmii Point Collegen oma oppisopimustoimisto.

Kansainvälisyys Point Collegessa

Point College tarjoaa monia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja opintoihin ulkomailla. Voit suorittaa opintoihin kuuluvaa työssäoppimista ulkomailla. Opintojakso ulkomailla vastaa kotimaassa suoritettuja opintoja, eikä se näin ollen pidennä opintojen kestoa.

Haluatko lisätietoa Point Collegen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Point Collegen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Point Collegelle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset - Point College

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Point College.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Point College Facebookissa

Point College yhteystiedot

Point College

Opistokuja 1
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.pointcollege.fi