Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Sport Massage Institute of Finland

paikassa Fuengirola
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sport Massage Institute of Finland

Sport Massage Institute of Finland

Kouluttaudu hierojaksi Espanjassa!

Sport Massage Institute of Finland, Hierojakoulu Espanjassa aloitti Hieronnan ammattitutkintoon valmentavat hierojakoulutukset Fuengirolassa syksyllä 2013. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. 

Lataa hierojakoulun esite tästä!

Intensiivistä opiskelua Espanjan auringon alla

Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi. Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen. 

Vastapainoksi intensiiviselle opiskelulle Espanja tarjoaa vapaa-ajalle aurinkoenergiaa (yli 300 päivää vuodessa), pitkiä rantoja, mahtavia makuelämyksiä sekä loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet!

Haluatko lisätietoja Sport Massage Institute of Finlandin koulutuksista?

Lisätietoja koulutuksista löydät allaolevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen ja koulutuksen järjestäjä on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Espanjassa Fuengirola
Lisäkoulutukset terveydenhuollon ammattilaisille Fuengirola

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sport Massage Institute of Finland? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sport Massage Institute of Finland somessa

Yhteystiedot

Sport Massage Institute of Finland

Calle las Viñas 56
29640 Fuengirola

Puh: +34 656 630 69

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 12 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Anu
24 tammi 2022
Anu, Lukuvuosi 2020-2021

Koitti hetki ja tilaisuus ottaa uusi suunta elämään, joten ajattelin toteuttaa vuosien takaisen ajatuksen hierojaksi kouluttautumisesta. Opetuksen taso on jopa ylittänyt odotuks...

Näytä kokonaan
5/5
Roosa
24 tammi 2022
Roosa, Lukuvuosi 2020-2021

Päätin lähteä opiskelemaan hierojaksi Espanjaan, koska hierojaopistolla on paljon kehuja ja vaikutti täydelliseltä yhdistelmältä asua ulkomailla ja saada haluamani koulutus sama...

Näytä kokonaan
5/5
Monica
24 tammi 2022
Monica, Lukuvuosi 2019-2020

Aivan mahtava paikka opiskella ja harrastaa. Opetus loistavaa ja ilmapiiri rento, kannustava ja mukaansatempaava. Sopii mainiosti myös hieman varttuneemmalle opiskelijalle esim....

Näytä kokonaan