Sport Massage Institute of Finland

paikassa Fuengirola
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sport Massage Institute of Finland

Sport Massage Institute of Finland

Kouluttaudu hierojaksi Espanjassa!

Sport Massage Institute of Finland, Hierojakoulu Espanjassa aloitti Hieronnan ammattitutkintoon valmentavat hierojakoulutukset Fuengirolassa syksyllä 2013. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. 

Lataa hierojakoulun esite tästä!

Intensiivistä opiskelua Espanjan auringon alla

Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi. Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen. 

Vastapainoksi intensiiviselle opiskelulle Espanja tarjoaa vapaa-ajalle aurinkoenergiaa (yli 300 päivää vuodessa), pitkiä rantoja, mahtavia makuelämyksiä sekä loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet!

Haluatko lisätietoja Sport Massage Institute of Finlandin koulutuksista?

Lisätietoja koulutuksista löydät allaolevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen ja koulutuksen järjestäjä on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Espanjassa Fuengirola
Lisäkoulutukset terveydenhuollon ammattilaisille Fuengirola

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sport Massage Institute of Finland? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Sport Massage Institute of Finland somessa

Yhteystiedot

Sport Massage Institute of Finland

Calle las Viñas 56
29640 Fuengirola

Puh: +34 656 630 69

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 19 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Ira
28 kesä 2023

En edes tiedä mistä aloittaa, mutta oma kokemukseni hierojaopistolla oli ikimuistoinen. Puoli vuotta ennen koulun alkua päätin hakea opiskelemaan hierojaksi ja en ole katunut pä...

Näytä lisätiedot
5/5
Samuel
28 kesä 2023

"Lähdin opiskelemaan espanjaan koska olin haaveillut ulkomailla asumisesta ja halusin opiskella hierojaksi. Joten molemmat hoituivat samalla reissulla. Koululta saatu tuki ja he...

Näytä lisätiedot
5/5
Elli
28 kesä 2023

"Lukuvuosi oli ikimuistoinen, Espanjaan lähteminen oli paras päätös pitkään aikaan. Hyppy tuntemattomaan, tietämättä ketään entuudestaan jännitti mutta toden totta kannatti. Ope...

Näytä lisätiedot