Sivuston käyttötapa: Mobiili
Sport Massage Institute of Finland

Kouluttaudu hierojaksi Espanjassa!

Sport Massage Institute of Finland, Hierojakoulu Espanjassa aloitti Hieronnan ammattitutkintoon valmentavat hierojakoulutukset Fuengirolassa syksyllä 2013. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. 

Lataa hierojakoulun esite tästä!

Intensiivistä opiskelua Espanjan auringon alla

Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi. Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen. 

Vastapainoksi intensiiviselle opiskelulle Espanja tarjoaa vapaa-ajalle aurinkoenergiaa (yli 300 päivää vuodessa), pitkiä rantoja, mahtavia makuelämyksiä sekä loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet!

Haluatko lisätietoja Sport Massage Institute of Finlandin koulutuksista?

Lisätietoja koulutuksista löydät allaolevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen ja koulutuksen järjestäjä on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla.


Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Espanjassa Fuengirola
Lisäkoulutukset terveydenhuollon ammattilaisille Fuengirola

Videoesittely

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sport Massage Institute of Finland? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oppilaiden kokemuksia

Henri: lukuvuosi 2014- 2015

"Alkuun muutto Espanjaan yksin tuntui jännän pelottavalta, mutta jo ekojen päivien ja asioiden helppouden takia turhat jännitykset poistui saman tien."Satu: lukuvuosi 2015-2016

"Opiskeluaika Espanjassa oli antoisa ja positiivinen kokemus. Koululla ilmapiiri oli alusta asti rento ja mukava."Krisun opiskelijakokemus

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani koulutukseen. Motivoituneesta ryhmästä ja joukkueurheilusta paljon kokemusta omaavalta opettajalta sain ammennettua valtavan määrän oppia."Meri: lukuvuosi 2019-2020

"Lukuvuosi Espanjan auringon alla oli aivan mieletön! Sen lisäksi, että saimme ilmaista aurinkoenergiaa, me saimme uskomattoman mielekkään ja innostavan opiskeluilmapiirin."Sport Massage Institute of Finland somessa

Yhteystiedot

Sport Massage Institute of Finland

Calle las Viñas 56
29640 Fuengirola

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 12 arviointiin

Anu
Koitti hetki ja tilaisuus ottaa uusi suunta elämään, joten ajattelin toteuttaa vuosien takaisen ajatuksen hierojaksi kouluttautumisesta. Opetuksen taso on jopa ylittänyt odotukset ja opistolla hyvä henki. Kannatti tulla!
Roosa
Päätin lähteä opiskelemaan hierojaksi Espanjaan, koska hierojaopistolla on paljon kehuja ja vaikutti täydelliseltä yhdistelmältä asua ulkomailla ja saada haluamani koulutus samalla. Koululla on rento ilmapiiri ja ammattitaitoinen opetus. Apua sai aina Karilta tai keneltä vain, kun sitä kysyi. Opiskelu oli ripeätahtista, mutta perässä pysyi, kun ...
Näytä kokonaan
Monica
Aivan mahtava paikka opiskella ja harrastaa. Opetus loistavaa ja ilmapiiri rento, kannustava ja mukaansatempaava. Sopii mainiosti myös hieman varttuneemmalle opiskelijalle esim. alanvaihtoon tai välivuoden viettoon. Suosittelen!!
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 12 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Sport Massage Institute of Finland täytä seuraavat tiedot:

Satu: lukuvuosi 2015-2016
Oppilaiden kokemuksia

"Opiskeluaika Espanjassa oli antoisa ja positiivinen kokemus. Koululla ilmapiiri oli alusta asti rento ja mukava."

Lue lisää
Henri: lukuvuosi 2014- 2015
Oppilaiden kokemuksia

"Alkuun muutto Espanjaan yksin tuntui jännän pelottavalta, mutta jo ekojen päivien ja asioiden helppouden takia turhat jännitykset poistui saman tien."

Lue lisää
 Krisun opiskelijakokemus
Oppilaiden kokemuksia

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani koulutukseen. Motivoituneesta ryhmästä ja joukkueurheilusta paljon kokemusta omaavalta opettajalta sain ammennettua valtavan määrän oppia."

Lue lisää
Meri: lukuvuosi 2019-2020
Oppilaiden kokemuksia

"Lukuvuosi Espanjan auringon alla oli aivan mieletön! Sen lisäksi, että saimme ilmaista aurinkoenergiaa, me saimme uskomattoman mielekkään ja innostavan opiskeluilmapiirin."

Lue lisää
}