Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Hierojakoulutus:sta

Keskiarvo: 5

Perustuu 4 arviointiin

Jenni
(5)
Omasta valmistumisesta on kulunut jo useampi vuosi, mutta edelleen voin lämmöllä suositella suhon koulutusta. Koulutus antaa hyvän pohjan myös erilaisille jatkokoulutuksille ja etenkin muihin terveydenhoitoalan koulutuksiin verrattuna suhon anatomian ja fysiologian teoriatunnit on vertaansa vailla.
Hande L.
(5)
Itse olin alanvaihtaja vähän vanhemmalla iällä. Koulu sopii mainiosti perheellisellekin. Opetus on laajaa ja laadukasta, todella mahtava opettaja Hannu Kanerva, sekä myös muu henkilökunta. Vuosi meni liian nopeasti, mutta takataskuun jäi uusi ammatti ja iso kasa uusia ystäviä sekä uusia mahdollisuuksia.
Karri
(5)
Todella kattava paketti ihmisen fysiologiaa ja anatomiaa sekä todella tärkeänä seikkana ihmisten kohtaaminen käytännön hoitotyössä. Samaa mieltä myös siitä, että antaa todella hyvän pohjan jatko-opinnoille!
Hanne
(5)
Opiskelen SuHossa hierojaksi, ja olen erittäin tyytyväinen opiskeluun. Opettajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja mukavia. Ilmapiiri koulussa on kannustava ja motivoiva. Tilat ja oppimismateriaalit ovat todella hyvät. Urheiluhierojan opinnot valmistavat hyvin myös jatko-opintoja ajatellen. Itse jatkan fysioterapeutiksi jossain vaiheessa urhe...
Näytä kokonaan
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi