Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uplus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää löytää oikeat työkalut. Uplussan tavoitteena on auttaa sinua löytämään ne ja pääsemään tavoitteisiisi. Yksityisopetus on oppilaslähtöisin tapa harjoitella matematiikkaa, englantia, fysiikkaa tai mitä tahansa muuta oppiainetta. 

Näin yksityisopetus toimii

Tarvitsetko apua esimerkiksi ylioppilaskirjoituksiin tai pääsykokeisiin valmistautumisessa? Onko jokin tietty aihe erityisen haastava? Kerro se Uplussalle ja saat juuri omiin tarpeisiisi valitun tuutorin avuksesi.

Yhdessä tuutorisi kanssa suunnittelette ja aikataulutatte opetuksen sekä asetatte sille sopivat tavoitteet. Yksityisopetuksen etuna on joustavuus, sillä voit itse valita opetuksen ajankohdan, opetuspaikan ja oppituntien määrän tarpeidesi mukaan.

Halutessasi opetusta voidaan järjestää myös verkon välityksellä. Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä. Opetus tapahtuu verkkoselaimen kautta ilman erillisen ohjelman asentamista. 

Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen. Tuutori kirjoittaa aina oppitunnin jälkeen oppituntiraportin, jonka avulla vanhempasi voivat seurata kehitystäsi, vaikka eivät itse pääsisikään osallistumaan oppitunneille.

uplus yksityisopetus

Oppilaslähtöisesti valitut opettajat

Kaikki Uplussan yksityisopettajat ovat oman alansa parhaita korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita opettajia. Uplus kiinnittää erityistä huomiota rekrytointi- ja koulutusprosessiin, jotta saisit juuri sinulle sopivimman opettajan. Rekrytoinnissa korostetaan pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, sillä asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää. Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa opettajaa. 

Haluatko lisätietoa Uplus Yksityisopetuksesta?

Jos haluat lisätietoa Uplus Yksityisopetuksesta, napsauta "Ota yhteyttä" (alla) ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan Uplussalle.


Osallistujakokemuksia

Nanan opiskelutarina

Lue, miten yksityisopetus auttoi Nanaa pärjäämään ylioppilaskirjoituksissa yli odotusten.Karolinan opiskelutarina

Lue, miten Karolina korotti kemian ylioppilaskokeen arvosanaa yksityisopetuksen avulla.Osallistujakokemuksia yksityisopetuksesta

Tutustu osallistujakokemuksiin Uplussan yksityisopetuksesta ja ota yhteyttä!Hannan opiskelutarina

Lue, miten Hanna otti yksityisopetusta pärjätäkseen AMK:n valintakokeissa ja nappasi toivomansa opiskelupaikan ensi yrittämällä.Martin opiskelutarina

Lue, miten Martti sai yksityisopetuksesta apua kouluarvosanojen korottamiseen ja opiskelumotivaation palauttamiseen.Vilhelmiinan opiskelutarina

Lue, miten Vilhelmiina pääsi matematiikan yksityisopetuksen avulla korkeakouluun.Koulutukset

Valmennuskurssit
Abikurssit Paikkakunta
Yksityisopetusta ylioppilaskirjoituksiin Useita (2)
Kauppatiede / Liiketalous
Kauppatieteiden yksityisvalmennus Useita (2)
Kielet / Kirjallisuus
Englannin yksityisopetusta yo-kokeeseen Useita (2)
Luonnontieteet
Matematiikan yksityisopetusta yo-kokeeseen Useita (2)
Lääketiede / Farmasia
Lääketieteen yksityisvalmennus Useita (2)
Oikeustiede
Oikeustieteen yksityisvalmennus Useita (2)
Psykologia / Käyttäytymistiede
Psykologian yksityisvalmennus Useita (2)
Sosiaali- ja terveysala
Yksityisopetusta AMK sotelin valintakokeeseen Useita (2)
Tekniikan ala
Yksityisopetusta AMK Tekniikan alan valintakokeeseen Useita (2)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 91 arviointiin

Osallistuja
Kouluttaja on ammattitaitoinen, tehokas ja kannustava. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän kouluttajaan kuin myös kaikkiin muihinkin kouluttajiinne. Kasiluokkalaisella motivaatio on lisääntynyt ja stressi vähentynyt, kun hän saa opetusta aineissa, jotka ovat vaikeimpia.
Osallistuja
Timo oli paras mahdollinen opettaja, jota ajatella saattaa. Hän on innostava ja taitava pedagogi, joka onnistui luomaan lyhyessä ajassa erittäin toimivan kontaktin melko sulkeutuneeseen lapseen. Tavoitteemme lapsen matikkainnostuksen ja -itsetunnon palauttamisesta onnistui täydellisesti. Timon tapaamiset kannattelivat lapsen matikkaa erityisesti...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Pinja on hommansa osaava tuutori, joka saa rauhallisella ja pitkäpinnaisella opetustyylillään vaikeammatkin opit perille. Pinjan tyyli antaa palautetta oppimisraportissa on ihailtavaa, hän tuo kyllä esiin "ongelmakohdat", mutta löytää aina paljon positiivista oppimisesta. Teini-ikäisen kanssa työskentely ei välttämättä ole aina niin helppoa, mut...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,8)
Perustuu 91 arviointiin
Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 8-10
klo 10-12
klo 12-14
klo 14-16
klo 16-18
Nanan opiskelutarina
Uplus Yksityisopetus

Lue, miten yksityisopetus auttoi Nanaa pärjäämään ylioppilaskirjoituksissa yli odotusten.

Lue lisää
Vilhelmiinan opiskelutarina
Uplus Yksityisopetus

Lue, miten Vilhelmiina pääsi matematiikan yksityisopetuksen avulla korkeakouluun.

Lue lisää
Karolinan opiskelutarina
Uplus Yksityisopetus

Lue, miten Karolina korotti kemian ylioppilaskokeen arvosanaa yksityisopetuksen avulla.

Lue lisää
Hannan opiskelutarina
Uplus Yksityisopetus

Lue, miten Hanna otti yksityisopetusta pärjätäkseen AMK:n valintakokeissa ja nappasi toivomansa opiskelupaikan ensi yrittämällä.

Lue lisää
Martin opiskelutarina
Uplus Yksityisopetus

Lue, miten Martti sai yksityisopetuksesta apua kouluarvosanojen korottamiseen ja opiskelumotivaation palauttamiseen.

Lue lisää
Osallistujakokemuksia yksityisop...
Uplus Yksityisopetus

Tutustu osallistujakokemuksiin Uplussan yksityisopetuksesta ja ota yhteyttä!

Lue lisää