Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uplus

Uplus – valmentavaa yksityisopetusta kotonasi

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitsemat tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää löytää oikeat työkalut. Uplussan tavoitteena on auttaa sinua löytämään ne ja pääsemään tavoitteisiisi.

Näin yksityisopetus toimii

Tarvitsetko apua esimerkiksi ylioppilaskirjoituksiin tai pääsykokeisiin valmistautumisessa? Onko jokin tietty aihe erityisen haastava? Kerro se Uplussalle ja saat juuri omiin tarpeisiisi valitun tuutorin avuksesi.

Yhdessä tuutorisi kanssa suunnittelette ja aikataulutatte opetuksen sekä asetatte sille sopivat tavoitteet. Yksityisopetuksen etuna on joustavuus, voit itse valita opetuksen ajankohdan, opetuspaikan ja oppituntien määrän tarpeidesi mukaan. Halutessasi opetusta voidaan järjestää myös verkon välityksellä.

Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen. Tuutori kirjoittaa aina oppitunnin jälkeen oppituntiraportin, jonka avulla vanhempasi voivat seurata kehitystäsi, vaikka eivät itse pääsisikään osallistumaan oppitunneille.

Uplus

Opiskelijan asialla

Uplussalla tiedetään, millaista on joutua ponnistelemaan yksin vaikeiden oppiaineiden kanssa. Uplussan perustajat edustivat omina lukioaikoinaan Suomea jalkapallon juniorimaajoukkueessa, joten pitkät illat menetettyjen oppituntien kirimiseksi tulivat tutuksi. Uplussan idea pohjautuu aitoon haluun auttaa opiskelijoita pärjäämään ja menestymään opinnoissaan ja elämässään.

Myös tuutorit ovat korkeakouluopiskelijoita tai koulutettuja pedagogeja, joten opettajien on helppo samaistua opiskelijan tilanteeseen, ja näin tukea oppimista parhaalla mahdollisella tavalla. Uplussan tavoite on tarjota laadukkaan opetuksen lisäksi lahjakkaille opettajille ja opiskelijoille merkityksellistä työkokemusta.

Haluatko lisätietoa Uplus Yksityisopetuksesta?

Jos haluat lisätietoa Uplus Yksityisopetuksesta, napsauta "Ota yhteyttä" (alla) ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan Uplussalle.


Koulutukset

Valmennuskurssit
Abikurssit Paikkakunta
Abikurssi matematiikka Useita paikkakuntia
Abikurssit Useita paikkakuntia
Kauppatiede / Liiketalous
Kauppatieteiden valmennuskurssi Useita paikkakuntia
Lääketiede / Farmasia
Lääketieteen valmennuskurssi Useita paikkakuntia
Oikeustiede
Oikeustieteen valmennuskurssi Useita paikkakuntia

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Arvioinnit

Uplus Yksityisopetus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.