Vantaan seudun steinerkoulu

Vantaan seudun steinerkoulu

Vantaan seudun steinerkoulu on peruskoulu- ja lukio-opetusta tarjoava koulu, jossa lämminhenkinen ja kannustava ilmapiiri tekevät koulusta erittäin mukavan ympäristön opiskella. Voit suorittaa koko opintopolun ykkösluokasta aina ylioppilaaksi saakka. Koulu on perustettu vuonna 1984 ja se sijaitsee Vantaalla, Vallinojalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Steinerkoulun suurimpana etuna on luokkamuotoisuus. Opiskelijat kuuluvat omaan kotiluokkaan ja luokkayhteisöön. Näin ollen opiskelijoiden ei tarvitse siirtyä luokasta toiseen, vaan sen tekevät usein opettajat itse. Steinerkoulussa otetaan huomioon opiskelijoiden eri kasvuvaiheet ja korostetaan yksilöllisyyttä. Opetuksessa kehitetään tasapainoisesti tahtoa, tunnetta ja ajattelua sekä kasvatetaan aloitekykyisiä, rohkeita ja luovia yksilöitä, jotka pärjäävät nykymaailmassa. Kouluyhdistys, joka ylläpitää koulua, muodostuu oppilaiden vanhemmista.

"Koulu olemme me."

Miksi steinerkouluun?

  • saat luokkayhteisön ja kotiluokan
  • saat opettajat, jotka välittävät siitä, miten sinulla menee
  • pääset matkustamaan 12. luokalla kulttuurihistorian leirille ulkomaille
  • saat pänttäämisen lomassa toimia leireillä ja tosielämässä työharjoittelussa
  • voit valita päättötyön aiheen kaikista mahdollisista kiinnostavista asioista maailmassa
  • voit lukea yhtaikaa kolmea pitkää kieltä, matematiikkaa ja reaaliaineiden syventäviä kursseja
  • sinulla on mahdollisuus tehdä paljon taidetta
  • voit osallistua pienissä opetusryhmissä ranskan tai saksan opetukseen, etäopetuksessa tarjolla myös espanjaa ja venäjää

Haluatko lisätietoa Vantaan seudun steinerkoulun koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Vantaan seudun steinerkoulun koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Vantaan seudun steinerkoululle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Lukiot ja erikoislukiot
Lukiokoulutus Paikkakunta
Steinerlukio Vantaa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vantaan seudun steinerkoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Vantaan seudun steinerkoulu

Satakielentie 5
01450 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.vantaansteinerkoulu.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 9 arviointiin

Viola Voudinhovi

Ei kannata lintsata, koska kertyy tehtäviä ja kokeita. Ei kannata stressata liikaa, koska ei ole niin kauhean tiukkaa, kunhan vaan tekee ajoissa kurssiin kuuluvat tehtävät ja palautukset. Eka lukiovuosi on ollut ihan kiva, eikä yhtä kuolettava niin kuin viime vuonna. Vihkotyötä ei ole niin paljon, eikä ole niin tiukkaa ehkä. On kivaa ja aika on...

Näytä kokonaan
Viola Voudinhovi

Älä tee niin kuin minä teen. Tee joka päivä tunnin verran koulujuttuja. Aloita aineet ynnä muut sellaiset projektit ja esitelmät ajoissa ja lue kokeisiin ainakin viikko etukäteen. Käy koulussa, ole aktiivinen. Älä roiku netissä. Kun teet läksyjä tai luet kokeisiin, keskity. Muista, että pahin on pian ohi. Pystyt siihen! Nuku kunnolla ja paljon.

Viivi Salmi

Aloitin lukion odottavin mielin. Tiesin jo etukäteen, että tulee olemaam rankkaa, ja sitä se on ollut. Jo ensimmäisistä viikoista lähtien on saanut tehdä töitä hyvien arvosanojen eteen. Vaikka itse oppituntien määrä ei juurikaan lisääntynyt, kurssien sisältö muuttui kertaheitolla vaikeammaksi. Vaikka on ollut rankka lukuvuosi, on silti ollut muk...

Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 9 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Vantaan seudun steinerkoulu täytä seuraavat tiedot: